Информационен бюлетин за професионалисти
  Август 2017 Лого МАРИСАН
 
Уважаеми Дами и Господа,

Приветстваме ви с лятното издание на информационния ни бюлетин за професионалисти!

Периодът юни - август се характеризира с продължителни горещини, засилващи се с всяка изминала година. Ръка за ръка с тях вървят и ненужно високите енергийни разходи. Именно поради тази причина, новото издание на нашия информационен бюлетин има за цел да ви запознае с полезни съвети и практически решения относно съхранението на комфортния климат в помещенията и защитата на домовете от прегряване.

Наред с професионалните препоръки за комфортна експлоатация на дома през горещините на летните месеци, в бюлетина ще откриете повече информация относно едно от предпочитаните фасадни решения на пазара – свръхеластичната боя ТЕРМОФЛЕКС® SUPER ELASTIC за саниране на напукани фасади. Особено внимание ще обърнем на професионално разработения ТЕРМОКАЛКУЛАТОР – идеалният помощник в процеса по анализиране на топлоизолационните характеристики на сградата, планирането и избора на най-подходящата система според спецификите на съответния проект. Ще разгледаме и “ASMITA GARDENS” - най-мащабния проект от жилищното строителство в Румъния, при който се гласува доверие на качеството на нашите топлоизолационни системи.

Допълнителна информация за други иновативни продукти и решения, може да намерите на официалния ни интернет сайт marisanbg.com или корпоративния ни блог blog.marisanbg.com

С уважение,
Иво Колев
Маркетингов Директор
 

ТЕРМОФЛЕКС® SUPER STAR ШПАКЛОВКА ЗА EPS/XPS

Силно еластичен разтвор с повишена якост за лепене и шпакловане на топлоизолационни плочи от експандиран (EPS) и екструдиран (XPS) полистирен при фасади подложени на сериозни натоварвания.
 
 
 
Когато става въпрос за топлоизолиране, често подценяван факт е неговата значимост, не само през зимата, но и през лятото. Парниковият ефект от прозорците, трансферът на енергия през неизолираните стени, директното слънцегреене и ред други фактори стоят в основата на сериозното прегряване на домовете в периода юни-август. Топлоизолационната система е това, което спомага за съхранението на комфортните температури в помещенията. В този материал ще откриете множество полезни съвети за осезаемо намаляване на енергийните сметки през лятото.
 
 
Готовата за нанасяне пласто-еластична боя е идеален избор за саниране на напукани фасади при всички видове минерални основи, бои и мазилки (стари и нови) от изкуствени смоли и полимери. Голямата разтегливост до 160% позволява на боята да издържа на сериозни линейни разширения и движения в основата без да се напука, дори и в основата под нея да се образуват нови пукнатини. Продуктът гарантира преодоляване на съществуващи пукнатини с ширина до 1 мм, без нужда от предварително запълване.
 
 
Безплатният уеб-базиран софтуер е незаменим помощник, когато трябва да се изберат подходящите топлоизолационни материали и системи за постигане на едно първокласно ниво на енергийна ефективност. Неговата изчислителна мощ може да изпълнява ролята на висококвалифициран виртуален специалист, позволявайки бърза и лесна симуалция на различни конструктивни сценарии – всичко това само в рамките на няколко клика. Придружен с подробни инструкции за работа, лесен и интуитивен интерфейс, ТЕРМОКАЛКУЛАТОР е перфектният помощник в мисията за съхранение на комфортния климат в дома.
 
 
За качеството и резултатите от работата с продуктите на един производител на строителни материали няма по-добър индикатор от доволните клиенти и партньори. Именно такъв е и случаят с оценявания на над $250 000 000 проект – „ASMITA GARDENS“ в Румъния. Мащабният комплекс включва в себе си 7 жилищни сгради, разположени на площ от над 70 000 кв. м. За изграждането на топлоизолационната система на сградите, изпълнителите се довериха на продуктовите и системни решения на МАРИСАН.
 
 
Повече информация за нашите продукти и услуги може да намерите на нашия уеб-сайт
 
Още интересна информация, свързана със строителния бранш може да откриете в корпоративния ни блог
 
 
Офис Русе:
ул. "Калнъ Дере" 15
Източна Промишлена Зона
гр. Русе, 7009
Офис София:
ул. "Околовръстен път" 95
(до Елит Кар ООД)
гр. София, 1415
 
 
Този имейл е изпратен от МАРИСАН. Може да добавите newsletter@marisanbg.eu към address book Ви.
Ако желаете да се отпишете от имейл бюлетина, моля натиснете тук.