Информационен бюлетин за професионалисти
  Септември 2017 Лого МАРИСАН
 
Уважаеми Дами и Господа,

Приветстваме ви със септемврийското издание на информационния ни бюлетин за професионалисти!

Всеки архитектурен стил през годините се е характеризирал със своята уникалност, специфично излъчване, форми и начини на изразяване. Именно този факт превръща съществуващите и до днес, сгради от минали епохи, в истински произведения на изкуството и поставя пред нас мисията за тяхното съхраняване.

В септемврийското издание на нашия бюлетин разглеждаме ефектния, особено достъпен и предпочитан начин за пресъздаване на разнородните форми и детайли от изминали епохи – фасадните архитектурни елементи от EPS. Множеството готови решения от нашето портфолио, както и възможността за работа по индивидуален проект, в комбинация с фасадните бои от серията ТЕРМОФЛЕКС® предоставят практически безгранични възможности за дизайн и оформление на всяка една фасада. В бюлетина са поместени и редица полезни ресурси, разкриващи необятните възможности на архитектурните профили и декорации на МАРИСАН – от интернет-базираната база данни с електронни чертежи на продуктовите решения в направлението, до подробни инструкции за бързия, особено лесен и надежден монтаж на архитектурните детайли.

Допълнителна информация за други иновативни продукти и решения, може да намерите на официалния ни интернет сайт marisanbg.com или корпоративния ни блог blog.marisanbg.com

С уважение,
Иво Колев
Маркетингов Директор
 

ТЕРМОФЛЕКС® РЕЛЕФНА ФАСАДНА БОЯ

Дишаща ролкова мазилка (боя) с изразена релефна структура, образуваща здраво и резистентно на пукнатини, декоративно покритие. Особено устойчива на UV лъчи, атмосферни влияния и външни агресори за приложение на открито и закрито.
 
 
 
Способни драстично да преобърнат излъчването на екстериорните площи, фасадните профили са особено достъпно решение, предоставящо практически безгранични възможности за дизайн и оформление. Въпреки че позволява тяхната перфектна имитация, особено леката структура на EPS материала не натоварва фасадата като мрамора и гипса - типични материали за изработката на старинните архитектурни профили. Екстремната здравина на завършващото полимерно покритие, от своя страна, подсигурява изпитаната устойчивост на стареене, механичен натиск, атмосферни условия и агресори от външната среда.
 
 
Едно от основните предимства на архитектурните детайли и фасадни профили от EPS е лесният и удобен монтаж. С помощта на TEHNOCLAY® ЛЕПИЛО ЗА ДЕКОРАТИВНИ ЕЛЕМЕНТИ ОТ EPS или ТЕРМОФЛЕКС® PU CONTACT, фиксирането на профилите става мигновено, а дълготрайната експлоатационна надеждност – гарантирана. При някои особени случаи, за да се подсигури стабилността се изисква и допълнително, механично закрепване. Всичко това обаче става само в рамките на няколко стъпки, а повече за тях можете да откриете в нашето специализирано ръководство.
 
 
Благодарение на безплатния уеб-базиран софтуер за визуализация на всеки един детайл от нашата гама, процесът по планиране на вашата фасада никога не е бил по-лесен. От корнизни, рамкови, линейни и первазни профили, до колони, пиластри, арки и много други, широкият спектър от фасадни профили вече е на един клик разстояние. Разширената база данни на функционалността „Конструктивни детайли“ предоставя достъп до подробни чертежи на всеки един детайл в електронна форма (PDF, DWG, DXF), спестявайки ценно време, ресурси и усилия.
 
 
Резултатът от работата с нашата гама фасадни профили и декорации от EPS си проличава от доволните клиенти и партньори и изпълнените, от тях, проекти. Еднофамилната къща, която представяме на вашето внимание, вплита в себе си умело съчетание на особеностите на различни архитектурни направления, за да оформи една забележителна фасада, с аристократично излъчване. Така всеки един детайл от екстериора на сградата придава своя собствен щрих за постигането на забележителен резултат, наслада за човешкото око.
 
 
Повече информация за нашите продукти и услуги може да намерите на нашия уеб-сайт
 
Още интересна информация, свързана със строителния бранш може да откриете в корпоративния ни блог
 
 
Офис Русе:
ул. "Калнъ Дере" 15
Източна Промишлена Зона
гр. Русе, 7009
Офис София:
ул. "Околовръстен път" 95
(до Елит Кар ООД)
гр. София, 1415
 
 
Този имейл е изпратен от МАРИСАН. Може да добавите newsletter@marisanbg.eu към address book Ви.
Ако желаете да се отпишете от имейл бюлетина, моля натиснете тук.