Информационен бюлетин за професионалисти
Януари 2017 Лого МАРИСАН
 
Уважаеми Дами и Господа,

Приветстваме ви с януарското издание на информационния ни бюлетин за професионалисти!

Ниските температури и обилните снеговалежи през студените зимни месеци обикновено насочват погледа ни към работните процеси в интериора. Когато стане въпрос за работа на закрито, един от най-популярните казуси, пред които често се изправяме е изграждането на подовите площи. Без значение дали става въпрос за саниране на стари или изграждане на нови подове , един от фундаменталните етапи е изравняването на основата.

В тазмесечното издание на професионалния ни бюлетин ще ви запознаем с качествата на верния помощник в оформянето на идеално гладки основи – саморазливната замазка ТЕРАФЛЕКС® LEVEL PRO. Ще разгледаме обстойно предимствата, които грундът БЕТОНКОНТАКТ предоставя при полагане преди мазилки, шпакловки и гипсови замазки върху бетонови основи. Ще изложим на вашето внимание характеристиките на ТЕРМОФЛЕКС® EPS UNDERFLOOR – подложка с вградени дистанционери, превръщаща вграждането на подово отопление в лесна и приятна задача.

Допълнителна информация за други иновативни продукти и решения, може да намерите на официалния ни интернет сайт marisanbg.com или корпоративния ни блог blog.marisanbg.com

С уважение,
Иво Колев
Маркетингов Директор
 

БЕТОНКОНТАКТ

Свързващ контактен грунд за подобряване на сцеплението към гладки, плътни, полирани и непопиващи бетонови повърхности.
 
 
 
Отличната саморазливност на подовата замазка позволява прецизно изравняване и заглаждане на подове в интериорни помещения. Лесното и безпроблемно полагане при дебелина между 2 и 10 мм се допълва от бързото втвърдяване без риск от напукване. Гладката и хомогенна основа е перфектна предпоставка за комфортно полагане на керамични плочи, ламинат, мокет, PVC и други меки настилки дори при подове с вградено подово отопление.
 
 
Изолационната подложка позволява бърз и лесен монтаж на водно подово отопление, както при домашни, така и при промишлени инсталации. Високата плътност и добрите ѝ топлоизолационни свойства намаляват драстично топлинните загуби през пода, повишавайки ефективността на отоплителната система. Интегрираните дистанционери позволяват безпроблемното фиксиране на отоплителни тръби с диаметър между 16 и 18 мм. без нужда от допълнителни елементи за закрепване.
 
 
Висококачествената подова замазка на циментова основа е идеално решение за ръчно полагане в слой между 10 и 80 мм като плаваща, подравнителна или свързана замазка. Универсалното ѝ приложение позволява полагане преди финишни подови покрития като мокети, PVC, паркет, коркови, керамични или каменни настилки. Повишената мразоустойчивост и понижената свиваемост на разтвора го правят перфектен избор, както за вътрешно, така и за външно приложение.
 
 
Нагледен пример за ефективните резултати от работата с предлаганите от нас продуктови решения, се явява Учебно-възпитателен център „Юрий Гагарин“. Изборът на материали е изцяло съобразен със спецификите на проекта и постигането на заложената, зад неговото изпълнение, цел – изграждане на функционални и естетически издържани площи, възлова част от мащабния проект СОК „Камчия“.
 
 
Повече информация за нашите продукти и услуги може да намерите на нашия уеб-сайт
 
Още интересна информация, свързана със строителния бранш може да откриете в корпоративния ни блог
 
 
Офис Русе:
ул. "Калнъ Дере" 15
Източна Промишлена Зона
гр. Русе, 7009
Офис София:
ул. "Околовръстен път" 95
(до Елит Кар ООД)
гр. София, 1415
 
 
Този имейл е изпратен от МАРИСАН. Може да добавите newsletter@marisanbg.eu към address book Ви.
Ако желаете да се отпишете от имейл бюлетина, моля натиснете тук.