Информационен бюлетин за професионалисти
Март 2017 Лого МАРИСАН
 
Уважаеми Дами и Господа,

Приветстваме ви с мартенското издание на информационния ни бюлетин за професионалисти!

С повишаването на температурите, на преден план изниква един добре познат и упорит проблем, а именно - агресивното въздействие на влагата върху обитаемите и експлоатираните, от нас, площи. Цикличното повторение на подобни негативни влияния налага нуждата от намиране на безкомпромисно дългосрочно решение.

В бюлетина ще откриете продуктови и системни решения, доказали се със своята висока ефективност в борбата с влагата и негативните последствия от нея. Ще представим на вашето внимание флагмана в нашето портфолио от хидроизолационни решения - ХИДРОЗОЛ® FLEX PRO 2-K. Образуваната силно еластична водоплътна мембрана е сигурно решение в борбата с влагата в жилищни, обществени, търговски и хотелски площи, както и прилежащите към тях, силно натоварени съоръжения. Ще обърнем особено внимание и на трислойната хидроизолационна лента, спомагаща за надеждното запечатване на активни фуги при хидроизолиране на влажни и мокри помещения, балкони, тераси, плоски покриви и др.

Допълнителна информация за други иновативни продукти и решения, може да намерите на официалния ни интернет сайт marisanbg.com или корпоративния ни блог blog.marisanbg.com

С уважение,
Иво Колев
Маркетингов Директор
 

ТЕРАФЛЕКС® VISION импрегнатор за камък

Импрегнатор за камък на водна база за ефективна защита на всякакви минерални повърхности, както и фасади, от въздействието на водата и носените от нея, механични частици и наслоявания.
 
 
 
Новото наименование на дългогодишно доказаното хидроизолационно решение, ознаменува и неговата значително оптимизирана формула. Подобрените характеристики на ХИДРОЗОЛ® FLEX PRO 2-K допринасят за универсално приложение при множество видове критични и деформируеми основи, гарантирайки тяхната ефективна хидроизолационна защита. Особено високата елстичност на образуваната мембрана, позволява преодоляване на пукнатини в основата с размери до 3 мм, съхранявайки експлоатационната надеждност на хидроизолационния слой напред във времето.
 
 
Значително подобрената адхезия на трислойната хидроизолационна лента позволява постигането на надеждни резултати при циментови основи на стени, подове, тераси, балкони, покриви и др. Високата еластичност на продукта е сигурна гаранция за водоплътното запечатване на съединителни, разширителни, ъглови и други активни фуги при площи, подложени на големи температурни амплитуди от -30°C до +90°C. Особено устойчива на стареене, скъсване и пробиване.
 
 
Целогодишно, балконите се явяват тези площи, подложени на най-сериозни и упорити агресори като обилни валежи, топящи се снегове, линейни разширения в конструкцията, вследствие на замръзването на проникналата влага и т.н. Правилното изпълнение на хидроизолационната система е сигурен начин за подсигуряване на ефективната и дългосрочна защита на множество критични точки в конструкцията като бордове, връзки със стени, отводнителни системи и др.
 
 
Експлоатационната надеждност на дадено хидроизолационно решение си проличава ясно тогава, когато свойствата му бъдат подложени на истински сериозни изпитания, а именно – при приложение в силно и постоянно натоварени хотелски площи и прилежащите басейни, spa и wellness съоръжения. INTERNATIONAL HOTEL CASINO & TOWER SUITES е само един от примерите за тези, избрали надеждността на хидроизолационните ни системи.
 
 
Повече информация за нашите продукти и услуги може да намерите на нашия уеб-сайт
 
Още интересна информация, свързана със строителния бранш може да откриете в корпоративния ни блог
 
 
Офис Русе:
ул. "Калнъ Дере" 15
Източна Промишлена Зона
гр. Русе, 7009
Офис София:
ул. "Околовръстен път" 95
(до Елит Кар ООД)
гр. София, 1415
 
 
Този имейл е изпратен от МАРИСАН. Може да добавите newsletter@marisanbg.eu към address book Ви.
Ако желаете да се отпишете от имейл бюлетина, моля натиснете тук.