Информационен бюлетин за професионалисти
Май 2017 Лого МАРИСАН
 
Уважаеми Дами и Господа,

Приветстваме ви с майското издание на информационния ни бюлетин за професионалисти!

Пролетните месеци през последните години се характеризират с обилни валежи, често водещи до сериозни последици за сградите и съоръженията, които обитаваме. Макар и очаквани, подобни метеорологични условия често ни хващат неподготвени. Поради тази причина, превантивните мерки и хидроизолационната защита на обитаемите площи, е нещо, което не бива да бъде пренебрегвано.

В настоящия бюлетин ще ви запознаем с ефективните резултати от работата с нашите битумни хидроизолационни материали в борбата с течовете и влагата. Ще разгледаме обстойно предимствата на ХИДРОЗОЛ® WBC БИТУМНА ОБМАЗНА ХИДРОИЗОЛАЦИЯ при защитата на сгради и фундаменти, както и реновирането на стари хидроизолационни покрития. Ще разгледаме основните разлики между битумните мембрани с и без посипка, както и техните преимущества при хидроизолирането на покривни и други площи. Особено внимание ще обърнем и на едно от най-приложимите и ефективни решения при изолирането на фуги, первази, ъгли и т.н. - ХИДРОЗОЛ® HBM TAPE БИТУМНА ЛЕНТА С АЛУМИНИЕВО ФОЛИО.

Допълнителна информация за други иновативни продукти и решения, може да намерите на официалния ни интернет сайт marisanbg.com или корпоративния ни блог blog.marisanbg.com

С уважение,
Иво Колев
Маркетингов Директор
 

ХИДРОЗОЛ® WBC БИТУМНА ОБМАЗНА ХИДРОИЗОЛАЦИЯ

Особено ефективно решение за студено безшевно хидроизолиране на структурни елементи на сгради срещу подпочвени води и влага, подходящо за реновиране и защита и на стари битумни мембрани.
 
 
 
С посипка от цветни минерални шисти откъм лицевата страна и полиетиленово фолио от обратната, битумните ни мембрани образуват надежден хидроизолационен слой, устойчив на UV лъчи. Вложените, в структурата SBS и APP полимери, придават на мембраните особена пластичност и дълготрайна експлоатационна надеждност. Предлагани с армировка от стъклотекстил, полиестер или стъклен воал, хидроизолационните ни мембрани се явяват особено подходящи при еднослойни хидроизолации или като финишен слой в многослойни такива.
 
 
Битумните мембрани без посипка са особено ефективно решение, когато играят ролята на основен хидроизолационен слой при плоски и наклонени покриви, както и като междинен при изпълнение на битумна хидроизолация в жилищното и общественото строителство. Отличната еластичност при ниски и голямата издръжливост при високи температури, в комбинация с устойчивостта на стареене, разкъсване и пробиване, се явяват сигурна гаранция при тежко натоварени площи за дълъг период от време.
 
 
Ламинираната с алуминиево фолио, самозалепваща битумна лента се характеризира с особената си устойчивост на атмосферни влияния, UV лъчи и стареене, както и със своята извънредна якост на сцепление към почти всички строителни основи. Това я прави идеално решение за изолиране на дилатационни, конструктивни и други фуги, както и за уплътнение на первази, комини, водосточни тръби, ъгли в стени, съединения между стени и метални конструкции.
 
 
Експлоатационната надеждност на едно хидроизолационно решение си проличава най-ясно тогава, когато бива приложено в сгради и съоръжения, подложени на разнородни агресори от външната среда като например силно и постоянно натоварени хотелски площи и прилежащите басейни, spa и wellness съоръжения; оживени обществени и търговски площи; луксозни жилищни и бизнес комплекси; възлови пътни и инфраструктурни съоръжения и др.
 
 
Повече информация за нашите продукти и услуги може да намерите на нашия уеб-сайт
 
Още интересна информация, свързана със строителния бранш може да откриете в корпоративния ни блог
 
 
Офис Русе:
ул. "Калнъ Дере" 15
Източна Промишлена Зона
гр. Русе, 7009
Офис София:
ул. "Околовръстен път" 95
(до Елит Кар ООД)
гр. София, 1415
 
 
Този имейл е изпратен от МАРИСАН. Може да добавите newsletter@marisanbg.eu към address book Ви.
Ако желаете да се отпишете от имейл бюлетина, моля натиснете тук.