Информационен бюлетин за професионалисти
  Ноември 2017 Лого МАРИСАН
 
Уважаеми Дами и Господа,

Приветстваме ви с последното издание на информационния ни бюлетин за професионалисти за 2017 г.!

С настъпването на по-студените периоди от годината, строително-ремонтните дейности по традиция се изместват в интериора. А щом стане дума за работните процеси в помещенията, няма как да не се спомене полагането на керамични облицовки – едно от най-предпочитаните финишни покрития.

В последното издание на нашия бюлетин за професионалисти за 2017г., ще обърнем внимание на професионално разработените продукти и услуги от нашето портфолио, значително улесняващи процеса по полагане на керамични облицовки. Ще разгледаме премиум свойствата на хай-тек решението в нашата серия лепила за плочки и керамика- ТЕРАФЛЕКС® PLATINIUM. Ще предоставим професионални препоръки относно предимствата от избора на надеждна фугираща смес, в лицето на ТЕРАФЛЕКС® GOLD SELECTION. Особено внимание ще обърнем и на БЕТОНКОНТАКТ – перфектната предпоставка за подсигуряване на стабилна връзка с всякакви гладки, полирани и непопиващи бетонови основи, преди полагане на керамични облицовки и покрития.

Ще представим на вашето внимание и новите възможности на професионално разработения софтуер със свободен достъп – КОНФИГУРАТОР НА ФУГИ И ПЛОЧКИ, целящи допълнително да улеснят процеса по планиране на керамичната облицовка за вашия проект.

Допълнителна информация за други иновативни продукти и решения, може да намерите на официалния ни интернет сайт marisanbg.com или корпоративния ни блог blog.marisanbg.com

С уважение,
Иво Колев
Маркетингов Директор
 

ХИДРОЗОЛ® FLEX PRO 2-K

Двукомпонентен разтвор на циментова основа, образуващ здрава, непрекъсната и силно еластична защитна мембрана, предпазваща от проникване на вода, атмосферни и други агресивни емисии в строителни елементи и бетонни конструкции.
 
 
 
Премиум решението в серията лепила за плочки и керамика ТЕРАФЛЕКС® представлява високоякостно флексово лепило, подходящо за полагане на неабсорбиращи облицовки като стъклокерамика, гранитогрес, декоративни елементи от камък и др. върху всякакви деформируеми и критични основи. Притежава изключително високи якостни показатели (коеф. за начална якост от 2 N/mm2) и особена устойчивост на влага и студ, което го прави отлично средство за лепене върху почти всички видове основи, изложени на резки климатични промени – балкони, тераси, покриви, облицоване на фасади и други открити площи.
 
 
Постоянното хидро и механично натоварване, на което са подложени фугите в керамичната облицовка, налагат нуждата от тяхната ефективна защита с висококачествена фугираща смес. ТЕРАФЛЕКС® GOLD SELECTION подсигурява здравословната и дълготрайна експлоатация на фуги от 2 до 25 мм. Благодарение на включения в състава алуминиев цимент, фугата остава защитена от избеляване и изсоляване. Специфичната система MYCO PROTECT, в комбинация с добавените във формулата сребърни йони, изкореняват възможността от възникване на мухъл и плесен като съхраняват стабилността и дълготрайността на цветовете напред във времето.
 
 
Специализиран свързващ грунд, подсигуряващ перфектна контактна повърхност с равномерно разпределение на сцеплението към всякакъв вид гладки, плътни, полирани и непопиващи бетонови повърхности. Освен за гарантиране на перфектната адхезия на лепилото за плочки и керамика към основата, грундът се препоръчва и при полагане на мазилки, замазки и шпакловки на гипсова основа върху гладко кофрирани бетонови повърхности с ограничено водопопиване, както и към стени и тавани от готови бетонови елементи. Иновативния състав на грунда осигурява оптималната връзка на лепилото за плочки, мазилката или шпакловката към основата.
 
 
Безплатният уеб асистент вече предоставя и нови възможности, оптимизиращи процеса по планиране на керамичната облицовка. Едно от възловите нови подобрения е въвеждането на размери за височина на коридора/стената и плочката. По този начин вече не съществуват ограничения и планирането на проекта може да се осъществи в две равнини. Софтуерът разполага и с изцяло нова функционалност - полагане на плочки в окръжност. Благодарение на графичната визуализация на формата на отделните плочки с техните точни размери и възможността за изтегляне и разпечатване на генерирания шаблон в мащаб 1:1, работният процес се улеснява значително.
 
 
Повече информация за нашите продукти и услуги може да намерите на нашия уеб-сайт
 
Още интересна информация, свързана със строителния бранш може да откриете в корпоративния ни блог
 
 
Офис Русе:
ул. "Калнъ Дере" 15
Източна Промишлена Зона
гр. Русе, 7009
Офис София:
ул. "Околовръстен път" 95
(до Елит Кар ООД)
гр. София, 1415
 
 
Този имейл е изпратен от МАРИСАН. Може да добавите newsletter@marisanbg.eu към address book Ви.
Ако желаете да се отпишете от имейл бюлетина, моля натиснете тук.