Информационен бюлетин за професионалисти
  Януари 2018 Лого МАРИСАН
 
Уважаеми Дами и Господа,

Приветстваме ви с първото издание на информационния ни бюлетин за професионалисти за 2018 г.!

Една от най-специфичните и сериозни задачи при изпълнението на един проект, без значение дали става въпрос за търговски обект, жилищна или обществена сграда, е подсигуряването на адекватната ѝ защита от вода и остатъчна влага.

В тазмесечното издание на нашия бюлетин за професионалисти сме засегнали темата за течните хидроизолации и в частност – новите попълнения в нашата продуктова гама. Ще започнем с професионалното ни решение за защита на покривни площи, а именно – хибридната, високо еластична паста ХИДРОЗОЛ® HYDRO ROOF. Ще насочим фокуса си и върху перфектният партньор при хидроизолирането на мокри и санитарни помещения - ХИДРОЗОЛ® FLEX GUM 1-K. Вземайки под внимание и важността на аксесоарите за хидроизолационна защита, ще разгледаме обстойно и предимствата на трислойната хидроизолационна лента ХИДРОЗОЛ® SEALING TAPE 3L. Не на последно място ще обърнем внимание и на удобното решение за оформяне на ъгли при хидроизолирането на бани и мокри помещения - ХИДРОЗОЛ® SEALING CORNER.

Но какво са едни продуктови решения без реални референции за ефекта от работата с тях? Ще разгледаме реален пример за приложението на нашата професионална гама хидроизолационни решения, обединена под марката ХИДРОЗОЛ®.

Допълнителна информация за други иновативни продукти и решения, може да намерите на официалния ни интернет сайт marisanbg.com или корпоративния ни блог blog.marisanbg.com

С уважение,
Иво Колев
Маркетингов Директор
 

ХИДРОЗОЛ® SEALING TAPE 3L

Еластична хидроизолационна лента със значително подобрена адхезия към разтвори на циментова основа, за водоплътно запечатване на съединителни, разширителни, ъглови и други активни фуги.
 
 
 
Хибридната високо еластична хидроизолационна паста се явява перфектният партньор за хидроизолиране на плоски и наклонени покриви, както и навеси, козирки, веранди и др. елементи. Продуктът е приложим върху всякакви видове минерални повърхности като бетон, цимент, метал, както и върху и калциево-сулфатни основи. Притежава значителна устойчивост на неблогоприятни атмосферни условия и температурни изменения в границите от -30ºC до +80ºC. Високото светлоотражение на положения хидроизолационен филм, ХИДРОЗОЛ® HYDRO ROOF отблъсква до 88% от слънчевите лъчи, попаднали по повърхността, благодарение на което се редуцира нагряването на покрива се редуцира с близо 40%.
 
 
Създадена на дисперсионна основа, еднокомпонентната хидроизолационна паста ХИДРОЗОЛ® FLEX GUM 1-K е перфектното решение за дълготрайната хидроизолационна защита на бани, душ-кабини, кухни, перални или санитарни помещения. Продуктът се характеризира с особено висока еластичност, правеща възможно запълването на пукнатини в основата с размери до 1 мм. По този начин възникващите структурни вибрации и движения в основата биват лесно абсорбирани от хидроизолационния слой. Благодарение на структурата и състава на ХИДРОЗОЛ® FLEX GUM 1-K, неговото нанасяне става особено лесно и удобно – само с помощта на четка, валяк или маламашка.
 
 
Продуктът представлява ъглови хидроизолационни елементи от плетен полиестер с покритие от термопластичен еластомер. Работата с ХИДРОЗОЛ® SEALING CORNER гарантира еластичното и водоплътно запечатване на съединителни, разширителни, ъглови и други активни фуги в техните вътрешни и външни ъглови участъци. Устойчиви са на пробиване, скъсване и стареене като запазват своята еластичността при много ниски и много високи температури (-30°C до +90°C). Прилагат се в комбинация с хидроизолационна лента върху стени, подове, балкони, тераси, покриви и други, както на открито, така и на закрито.
 
 
Експлоатационната надеждност на дадено хидроизолационно решение си проличава ясно тогава, когато свойствата му бъдат подложени на истински сериозни изпитания, а именно – при приложение в силно и постоянно натоварени хотелски площи и прилежащите басейни, spa и wellness съоръжения. Именно в тези случаи се проявяват истинските свойства на продуктите, предназначени да осигуряват дълготрайна и надеждна защита от влага. Един от емблематичните хотели по нашето черноморие, INTERNATIONAL HOTEL CASINO & TOWER SUITES, е само част от примерите за тези, избрали надеждността на хидроизолационните решения от серията ХИДРОЗОЛ®.
 
 
Повече информация за нашите продукти и услуги може да намерите на нашия уеб-сайт
 
Още интересна информация, свързана със строителния бранш може да откриете в корпоративния ни блог
 
 
Офис Русе:
ул. "Калнъ Дере" 15
Източна Промишлена Зона
гр. Русе, 7009
Офис София:
ул. "Околовръстен път" 95
(до Елит Кар ООД)
гр. София, 1415
 
 
Този имейл е изпратен от МАРИСАН. Може да добавите newsletter@marisanbg.eu към address book Ви.
Ако желаете да се отпишете от имейл бюлетина, моля натиснете тук.