Информационен бюлетин за професионалисти
  Май 2018 Лого МАРИСАН
 
Уважаеми Дами и Господа,

Приветстваме ви със майското издание на информационния ни бюлетин за професионалисти!

С настъпването на същинската пролет и плавното покачване на температурите, идва и най-подходящото време да се фокусираме върху реновирането на фасадите. С гамата от продуктови и системни решения за екстериорен дизайн на МАРИСАН, точното пресъздаване на желаните архитектурни форми и релефи, или постигането на изцяло уникална визия на сградата, става лесно и достъпно!

Майското издание на бюлетина представя новите ни предложения в направлението за фасаден дизайн - интериорни и екстериорни профили от HDPS/PU. Фокусирът пада и върху приложението на високо еластичната боя ТЕРМОФЛЕКС® SUPER ELASTIC при санирането на фасади. Ще разгледаме и високоякостното монтажно лепило ТЕРАФЛЕКС® MS SUPER MONTAGE – най-лесният и дълготраен начин за монтаж на профилите без механично фиксиране. В бюлетина е поместена информация относно регламента GDPR и политиката на поверителност, която ние в МАРИСАН прилагаме, за да защитим вашите лични данни.

Допълнителна информация за други иновативни продукти и решения, може да намерите на официалния ни интернет сайт www.marisanbg.com или корпоративния ни блог http://blog.marisanbg.com/   

С уважение,
Иво Колев
Маркетингов Директор
 

ТЕРМОФЛЕКС® SUPER ELASTIC

Силно еластична силиконова боя, устойчива на напукване и UV-лъчи, за декориране на фасадни елементи и саниране на напукани фасади, мазилки и бетонови повърхности.
 
 
 
Гамата включва цялостен асортимент от класически до модерни фризове за стени, тавани и подове. Изработени са с идеално точни и правилни контури и много елегантна визия с минималистичен дизайн. Подходящи са за частни и обществени помещения (холове, бани, коридори, кухни, офиси, магазини). Монтират се изключително лесно, а боядисването става с блажни или водоразтворими бои. Почистват се само с помощта на влажна кърпа.
 
 
Широк набор от детайли и елементи, способни да преобразят фасадата, добавяйки ѝ нови щрихи и индивидуален почерк. Приложими като отделни елементи или в комбинация за постигане на сложни форми и релефи, екстериорните профили са гаранция за постигане на уникални фасади. Изработени от ударо и водоустойчив Duropolymer® с висока плътност, профилите притежават изключителна твърдост и устойчивост на механични натоварвания.
 
 
Бързовтвърдяващото монтажно лепило образува екстремно здрава връзка със значителна товароносимост (25 кг/см2) и изключително висока начална залепваща якост. Образува здрава и еластична връзка, заместваща нуждата от употреба на дюбели или други аксесоари. Прилепва еднакво добре към всякакви строителни материали, сухи и влажни основи, на открито и закрито. Гарантира лесното и бързо полагане на архитектурни профили.
 
 
Считано от 25.05.2018 г., в сила влиза в сила обновеният регламент на Закона за защита на личните данни.  Целта му е да осигури сигурната защита на личните данни на всяко физическо лице в рамките на ЕС.

Ние поставяме на първо място вашите интереси и сигурност. Запознайте се Политиката на поверителност на МАРИСАН и начините, по които съхраняваме и обработваме вашите данни, при осъществяването на предлаганите от нас услуги

Във връзка с предстоящото навлизане на промените по ЗЗЛД ви изпращаме потвърждение за получаването на този бюлетин.

Надяваме се нашите новини са полезни за вас. Единственото, което трябва да направите е да потвърдите абонаментните си настройки за получаване на имейл за новини и промоции от МАРИСАН. повече >>

Потвърди настройки
 
 
Повече информация за нашите продукти и услуги може да намерите на нашия уеб-сайт
 
Още интересна информация, свързана със строителния бранш може да откриете в корпоративния ни блог
 
 
Офис Русе:
ул. "Калнъ Дере" 15
Източна Промишлена Зона
гр. Русе, 7009
Офис София:
ул. "Околовръстен път" 95
(до Елит Кар ООД)
гр. София, 1415
 
 
Този имейл е изпратен от МАРИСАН. Може да добавите newsletter@marisanbg.eu към address book Ви.
Ако желаете да се отпишете от имейл бюлетина, моля натиснете тук.