Информационен бюлетин за професионалисти
  Март 2018 Лого МАРИСАН
 
Уважаеми Дами и Господа,

Приветстваме ви със мартенското издание на информационния ни бюлетин за професионалисти!

И тази година за пореден път станахме свидетели на обилни снеговалежи, последвани от високи температури. Разтапянето на снеговете само по себе си отново доведе до превръщането на улиците в реки и постави сградите и съоръженията пред тежкото изпитание да устоят на обилното количество вода. А защитата на сградите и техните конструктивни елементи от негативното влияние на водата е успешна само тогава, когато е изпълнена с надеждни и професионални решения.

В тазмесечното издание на нашия професионален бюлетин ще ви запознаем с хибридната, високо еластична хидроизолационна паста ХИДРОЗОЛ® HYDRO ROOF – перфектно решение за дълготрайна защита на плоски и наклонени покривни площи. Ще обърнем специално внимание и на друг нов компонент в нашето портфолио от хидроизолационни решения, а именно - ХИДРОЗОЛ® FLEX GUM 1-K, създаден, за да защитава влажните и мокри помещения чрез особено бързо и лесно полагане. Не на последно място ще разгледаме и един от възловите аксесоари за хидроизолационна защита - трислойната хидроизолационна лента ХИДРОЗОЛ® SEALING TAPE 3-L, с чиято помощ се осигурява еластичното и водоплътно запечатване на съединителни, разширителни, ъглови и други активни фуги под керамични и друг тип облицовки.

Допълнителна информация за други иновативни продукти и решения, може да намерите на официалния ни интернет сайт marisanbg.com или корпоративния ни блог blog.marisanbg.com

С уважение,
Иво Колев
Маркетингов Директор
 

ХИДРОЗОЛ® FLEX PRO 2-K

Премиум решение, представляващо двукомпонентен разтвор на циментова основа, образуващ здрава, непрекъсната и силно еластична защитна мембрана, предпазваща от агресивни влияния и проникване на вода в строителни елементи и бетонни конструкции.
 
 
 
Хибридна, високо еластична хидроизолационна паста, предназначена за ефективно и дълготрайно хидроизолиране на плоски и наклонени покриви, както и навеси, козирки, веранди и други елементи. Притежава значителна устойчивост на неблогоприятни атмосферни условия и температурни изменения от -30ºC до +80ºC. Приложим върху минерални повърхности като бетон, цимент, метал, както и върху и калциево-сулфатни основи. Хидроизолационният филм, образуван от ХИДРОЗОЛ® HYDRO ROOF, се характеризира с особено светлоотразяване като отблъсква до 88% от слънчевите лъчи попаднали по повърхността, редуцирайки нагряването на покрива с близо 40%.
 
 
Еднокомпонентната хидроизолационна паста ХИДРОЗОЛ® FLEX GUM 1-K е перфектният партньор в мисията за осигуряване на дълготрайна хидроизолационна защита на бани, душ-кабини, кухни, перални или санитарни помещения. Създаден на дисперсионна основа, продуктът се характеризира с особено висока еластичност, правеща възможно запълването на пукнатини в основата с размери до 1 мм. Това само по себе си спомага и за абсорбиране на възникващите в основата, структурни вибрации и движения. Благодарение на структурата и състава на ХИДРОЗОЛ® FLEX GUM 1-K, неговото нанасяне става особено лесно и удобно – само с помощта на четка, валяк или маламашка.
 
 
Високоеластичната трислойна хидроизолационна лента е изработена от плетен полиестер с покритие от термопластичен еластомер. Благодарение на допълнителния слой полиестерна вата, лентата гарантира перфектна адхезия към хидроизолационни разтвори на циментова основа, с което еластичното и водоплътно запечатване на съединителни, разширителни, ъглови и други активни фуги под керамични и друг тип облицовки става лесно, удобно и трайно. Лентата е устойчива на стареене, скъсване и пробиване като запазва еластичността си при сериозни температурни разлики - от -30°C до +90°C. Прилага се върху стени, подове, балкони, тераси, покриви и други.
 
 
За качеството и надеждния резултат от работата с хидроизолационните решения от серията ХИДРОЗОЛ®, няма по-ярка референция от обявеният за най-значим инвестиционен проект на правителството на Москва в България. Хидроизолационната защита на сградите, част от мащабния санаторно-оздравителен комплекс е поверена на надеждните и изпитани решения от портфолиото на МАРИСАН. По този начин, проектът, носител на множество награди, се явява ясен пример за това как съвместният труд на инвеститор, изпълнител и партньори, няма как да не бъде отличен.
 
 
Повече информация за нашите продукти и услуги може да намерите на нашия уеб-сайт
 
Още интересна информация, свързана със строителния бранш може да откриете в корпоративния ни блог
 
 
Офис Русе:
ул. "Калнъ Дере" 15
Източна Промишлена Зона
гр. Русе, 7009
Офис София:
ул. "Околовръстен път" 95
(до Елит Кар ООД)
гр. София, 1415
 
 
Този имейл е изпратен от МАРИСАН. Може да добавите newsletter@marisanbg.eu към address book Ви.
Ако желаете да се отпишете от имейл бюлетина, моля натиснете тук.