Информационен бюлетин за професионалисти
  ОКТОМВРИ 2019 Лого МАРИСАН
slider.png
 
Уважаеми Дами и Господа,

Приветстваме ви с октомврийското издание на нашия бюлетин за професионалисти!

За радост или не, дните в следващите няколко месеца, все по-осезаемо ще ни напомнят, че скоро ще настъпи зимата. С това идва и един често срещан въпрос – подготвени ли са домовете ни за предстоящите месеци?

В тазмесечното издание на нашия бюлетин ще разгледаме част от компонентите в топлоизолационните системи ТЕРМОФЛЕКС® и ТЕРАПОР®. Ще обърнем внимание на плочите от графитен EPS - ТЕРАПОР® EPS и на силно еластичния разтвор за лепене и шпакловане – ТЕРМОФЛЕКС® SUPER STAR. Предстои да разгледаме и серията мазилки с подобрен клас на горимост ТЕРМОФЛЕКС® PRO и техния принос към пожаробезопасността на цялата система. А за всички, които искат да експериментират с проектирането на топлоизолационната система предоставяме и линк към нашия ТЕРМКАЛКУЛАТОР.

Допълнителна техническа и търговска информация може да откриете на официалния ни интернет сайт marisanbg.com или корпоративния ни блог blog.marisanbg.com

С уважение,
Иво Колев
Маркетингов Директор
 
product-on-focus_heading.png
ТЕРАПОР® EPS

Фасадни топлоизолационни плочи от графитен EPS с повишени топлоизолационни характеристики за пасивни къщи и нискоенергийни жилища.
 
product-on-focus.png
 
news.png
 
Подходяща за изработка на армиран шпакловъчен слой за топлоизолационни плочи от EPS и XPS без кожа. Вложените MS-полимери правят шпакловката резистентна на много големи натоварвания, а добавените синтетични фибри увеличават еластичността и адхезията й към всички видове минерални основи. Шпакловката е силно паропропусклива и устойчива на замръзвания.
 
news-2.png
 
ТЕРМОФЛЕКС® PRO серията пастообразни фасадни мазилки на МАРИСАН вече се характеризира с изключително висок клас на горимост (А2). Продуктите са първенци в класа си и по показателите за интензивност на отделяне на дим и образуване на пламтящи частици със стойности s1 и d0.
 
news-3.png
 
Топлоизолационните системи на МАРИСАН са сертифицирани съгласно международния стандарт ETAG 004. Експертната оценка, базирана на лабораторен анализ във водещи европейски лаборатории, акредитира означаването на системите с маркировка „СЕ”. Това позволява предлагането им на европейския пазар при участие в крупни проекти или обществени поръчки.
 
news-4.png
 
За изграждането на топлоизолационната система на сградите, част от оценявания на над $250 000 000 проект – „ASMITA GARDENS“ в Румъния, изпълнителите се довериха на продуктовите и системни решения на МАРИСАН. Мащабният комплекс включва в себе си 7 жилищни сгради, разположени на площ от над 70 000 кв. м.
 
website-icon.png
 
Повече информация за нашите продукти и услуги може да намерите на нашия уеб-сайт
blog-icon.png
 
Още интересна информация, свързана със строителния бранш може да откриете в корпоративния ни блог
 
 
Офис Русе:
ул. "Калнъ Дере" 15
Източна Промишлена Зона
гр. Русе, 7009
logo-footer.png Офис София:
ул. "Околовръстен път" 95
(до Елит Кар ООД)
гр. София, 1415
 
fb-icon.png tw-icon.png gp-icon.png li-icon.png pn-icon.png
 
Този имейл е изпратен от МАРИСАН. Може да добавите newsletter@marisanbg.eu към address book Ви.
Ако желаете да се отпишете от имейл бюлетина, моля натиснете тук.